Flyer oproep DiabetesChallenge 2019 single

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel Kortenbos Wandelt

'Samen wandelen maakt fitter en vrolijker'

Lees of download de flyer voor alle informatie.

Download flyer Heel Kortenbos wandelt

 

LSA bewoners zoekt naar vijf bewonerscollectieven die willen pionieren. Groepen die willen werken aan een stevige economische machtsbasis in de wijk. Door eigenaarschap en zeggenschap en met een ondernemende aanpak. Bewoners die zelf bepalen hoe hun wijk eruit ziet door het verkrijgen van assets zoals grond en gebouwen en het aanboren en behouden van geldstromen binnen de wijk. Zo heeft een WijkBV een grote impact op de terreinen die het dichtst bij mensen in de wijk staan, zoals wonen, werk en zorg. Lees het hele bericht hier en meld je aan!

 

kaartje verkeer vincentIn het noordelijk deel van het centrum van Den Haag worden drie routes relatief zwaar belast door doorgaand autoverkeer. Dit doorgaande autoverkeer staat op gespannen voet met de bereikbaarheid, oversteekbaarheid en leefbaarheid in de omgeving. Ook de luchtkwaliteit is ter plaatse relatief slecht.

Specifiek gaat het om de volgende routes:


1. Dr. Kuyperstraat - Mauritskade - Scheveningseveer – Hogewal

2. Javastraat - Laan van Meerdervoort

3. Laan Copes van Cattenburch - Burgemeester Patijnlaan

 

Het hele artikel hebben we voor je klaar gezet als PDF-bestand. Download het hier

Onder gewone weersomstandigheden zijn ze niet voor iedere voorbijganger herkenbaar, de monsters op de Varkenmarkt. Ook de fotograaf werd verrast door het effect dat de sneeuw op de speeltoestellen had.

monster website kortenbos

De sneeuw die op de eerste nieuwmaanddag van 2019 viel had een onverwacht effect. De accenten in de natuurlijke klimobjecten werden extra duidelijk weergegeven. Dit tijdelijke effect is vastgelegd in een aantal foto's, gemaakt door een wijkbewoner.  bekijk de foto's

 

 DSC00139

De inschrijving voor het huren van een buurttuin in 2019 gaat binnenkort weer van start. Je leest er alles over op https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/natuur-en-milieu/natuur-en-milieueducatie/inschrijven-buurttuinen-2019.htm  Lees vooraf ook het tuinreglement. Dat voorkomt teleurstelling.