Op 25 mei opent De FITSTRAAT in buurthuis De kronkel. Lees de informatie op hun facebookpagina of op de flyer.

fitstraat flyer evenement

Noteer: donderdag 9 mei v.a. 18.30

Gezond en Gezellig Samen Wandelen in de Wijk!

Zebra Welzijn doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2019. We nodigen mensen met diabetes en andere geïnteresseerden uit om vanaf donderdag 16 mei wekelijks (20 weken) met ons te gaan wandelen op weg naar een betere gezondheid.

De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes zijn welkom. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival in Den Haag. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Theatrale lezing door het Vrij Theater. Toegang gratis maar vooraf aanmelden is verplicht. Zie voor het hele programma de poster op Na de Dam

sites formaat Na de dam poster

 

 Foto HMCbericht

 

In de maandelijkse nieuwsbrief praat het HMC ons bij over haar toekomstplannen. Het HMC heeft het in deze nieuwsbrief over wat er is gebeurd en wat er op de planning staat. Lees de nieuwsbrief hier!

Flyer oproep DiabetesChallenge 2019 single

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel Kortenbos Wandelt

'Samen wandelen maakt fitter en vrolijker'

Lees of download de flyer voor alle informatie.

Download flyer Heel Kortenbos wandelt