UPDATE  PROJECT CENTRUM-NOORD/OKT.2020

 Op 9 september j.l. is de uiteindelijke versie van het advies “project Centrum-Noord” aan wethouder van Asten aangeboden. In dit advies zijn alle opmerkingen/bezwaren van Kortenbos opgenomen zoals wij dat wilden. Dat was een van de voorwaarden, die wij hadden gesteld om met medeondertekening akkoord te gaan.
Op 8 oktober j.l. hebben een aantal bewonersorganisaties en BIZ’s (Bedrijven Investeringszones ofwel ondernemersorganisaties) ten westen van de omstreden “halve knip” bij het Scheveningse Veer een mail gestuurd aan het College van B&W en de Raadscommissie Leefomgeving. De Wijkorganisatie Kortenbos is een van de ondertekenaars. De essentie van de mail is dat de organisaties zich grote zorgen maken over vooral deze maatregel, maar toch besloten hebben hun oordeel uit te stellen tot na de evaluatie van de proef er mee. Wij stemden hier mee in omdat we vinden de belangen van Kortenbos het beste te kunnen behartigen door in het project te blijven. Dit standpunt werd ook door de meerderheid van de op de informatiebijeenkomst van 23 juli aanwezige Kortenbossers onderschreven.
De complete tekst van de mail aan de gemeente vindt u apart op deze site, evenals het in de mail genoemde memorandum van Kortenbos. Dit memorandum komt in grote lijnen overeen met het Wijknieuws online artikel op de voorpagina van de Kortenboskrant van sept./okt.

 

Voor vragen en opmerking kunt u een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben Schotel.
16 oktober 2020