De Nationale Diabetes Challenge Kortenbos is van start gegaan.

voor een impressie kun je de volgende links bekijken:

https://denhaagfm.nl/2019/05/17/heel-kortenbos-wandelt-tegen-diabetes/

https://www.youtube.com/watch?v=vMF4FZxbkpY&feature=youtu.be

Veel kijk-plezier!!

kortenbos voor elkaar

 

In onze wijk Kortenbos worden veel activiteiten ontplooid om de last van de anti-corona-maatregelen iets te verlichten. Al deze activiteiten en contacten hebben we in een aantrekkelijke flyer neer laten zetten.

Je kunt die vanaf hier downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Kortenbossers, 

Prinsjesfestival in Den Haag viert in aanloop naar Prinsjesdag de democratie. Het festivalthema dit jaar is: VRIJ BLIJVEN, Vrijheid is een werkwoord!

In deze tijd heeft dit thema een extra dimensie gekregen. Onze vrijheid is kostbaar en kwetsbaar. Vrijheid samen kunnen vieren, is een groot goed. Daarom organiseren we dit jaar een bijzondere editie van PrinsjesOntbijt.

Stadsdeel Centrum nodigt u van harte uit voor dit speciale PrinsjesOntbijt 2020.

Op zaterdag 12 september aanstaande dekken wij de ontbijttafels op het Lange Voorhout. We nemen daarbij natuurlijk alle landelijke richtlijnen tegen het coronavirus in acht. We zijn ervan overtuigd dat we de 1,5 meter afstand in gesprek met elkaar kunnen overbruggen en verbinding kunnen maken.

Het ontbijtprogramma begint om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. De presentatie is in handen van Nicolette Krul (Prinsjesjournaal vorig jaar op TV West). Op het podium onder meer de prijsuitreiking van de hoedenontwerpwedstrijd van de PrinsjesHatwalk.

Raadpleeg de website voor meer informatie over het programma. Via deze link kan jij je aanmelden: https://www.evite-sendmail.nl/pdfst/pdfst_20/web/pdfst_20_aanmelden.php?uitn_nummer=POMAIL3A

Het spreekt voor zich dat er voor u geen kosten zijn verbonden aan het ontbijt. 

Mocht PrinsjesOntbijt onverhoopt niet door kunnen gaan, dan vernemen de aangemelde gasten dat onmiddellijk van het Stadsdeel Centrum. 

MSFonds
Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in de gemeente  DEN HAAG Westeinde. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?

 MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Het is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Doordat er iets mis is in het afweersysteem, wordt de laag om de zenuwen aangevallen en beschadigd. Hierdoor komen signalen van en naar de hersenen niet (goed) door, waardoor verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden. In Nederland hebben 17.000 mensen MS en elk jaar komen hier zo’n 1.000 mensen bij. De eerste symptomen treden meestal op tussen het 20e en 40e levensjaar.

Onderzoek hard nodig

Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Onderzoek is daarom hard nodig. Nationaal MS Fonds investeert de opbrengst uit de MS collecte in innovatieve onderzoeken naar MS.

Word collectant

Help jij mee? Het coronavirus heeft grote impact, ook op het Nationaal MS Fonds. Door de maatregelen hebben we onze fondsenwervende evenementen moeten uitstellen of afgelasten. Hierdoor lopen wij inkomsten mis. MS staat helaas niet stil. Onderzoek naar MS en onze strijd tegen MS moet doorgaan.

Word collectant en haal geld op voor onderzoek naar MS. Collecteren is niet moeilijk en kost maar twee uur van je tijd. En het is nog leuk ook.

Meer informatie of aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl/collecteren

Subcategorieën